Reacties van ouders en cliënten

  • Keano

 

 

 

 

 

 

 

  • ‘Jacqueline heeft mij op een prettige manier begeleid en verder geholpen. Door haar professionele houding en scherpe intuïtie weet zij steeds de juiste snaar te raken. Zij bracht mij dichter bij mijn gevoel door haar luisterend oor en mooie afwisselende opdrachten. Een fijn mens!’ Vrouw, 41 jaar

 

  • ‘Onze zoon is 6 jaar en laat op school en ook thuis veel boosheid zien, heeft weinig zelfvertrouwen, last van faalangst en dagelijks veel buikpijn. 20141101_113831

Op school was het iedere dag weer een strijd om hem werkjes te laten doen, standaard zei hij dat hij het toch niet kon.

We hebben hem bij Jacqueline aangemeld. Er was al snel vertrouwen. Als ouders laat je toch je kind in het begin bij een “vreemde” achter, maar dat voelde eigenlijk meteen goed.
Jacqueline heeft een rustig en vriendelijk karakter die kind en ouder meteen op hun gemak stelt. Hij gaat wekelijks met heel veel plezier.

Hij is sociaal-emotioneel enorm gegroeid en kan zich veel beter ontspannen. Hij doet hij al zijn schoolwerkjes veel gemakkelijker en als hij het moeilijk vindt, wil hij het in ieder geval te proberen en dan lukt het vaak ook! Hij is veel minder vaak boos.
We zijn Jacqueline heel dankbaar en trots op onze zoon wat ze samen hebben bereikt’.

 

  • Maja wordt in november 2013 bij mij aangemeld. Ze is dan 11 jaar. Het jaar daarvoor is ze plotseling haar vader verloren, ze is verhuisd en moest naar een andere school.
    Ze heeft moeite haar verdriet te uiten over het verlies van haar vader en ze heeft een laag zelfbeeld. Ze voelt zich erg verantwoordelijk voor anderen en is bang om alleen te zijn.

Na een half jaOLYMPUS DIGITAL CAMERAar is er al veel veranderd bij Maja.
Moeder geeft aan erg blij te zijn om te zien dat het in veel opzichten beter gaat met Maja. Ze is zelfstandiger, ze is blijer met zichzelf en ze communiceert zoveel beter dan voorheen.
Ze kan nu over haar verdriet praten en dit ook uiten.
In de klas merkt de leerkracht dat haar taakgerichtheid en
zelfstandig werken zoveel verbeterd is. Zelfs haar school uitstroomperspectief is groter dan voorheen!